Miccom Skilte & Design

 

Miccom Skilte & Deign er en ny virksomhed i Nexø

Nexø Pigen Trine Holm er kommet tilbage på øen med sin mand Michael, og bosat sig i Nexø med deres firma

Præsentation

Michael Miccom Nielsen

CEO

+45 21 22 99 79

Michael er uddannet skiltemaler og har 20 års erfaring i branchen. Som tiden har udviklet sig, har faget bredt sig fra de håndmalede løsninger til nutidens mere grafiske design. Michael tilbyder derfor sine færdigheder bredt på paletten.

Trine Holm

Marketing & PR

+45 26 15 35 37

Trine har mange års erfaring i erhvervslivet- og med en uddannelse som bl. a mellemleder, står Trine for planlægning, koordinering og markedsføring af virksomheden. Med Bornholmer-gener er det også ofte Trine I vil møde ude på øen

 

Hvis du vil ses så skilt med det

Vi har lang og succesfuld erfaring med netop udvikling, udformning og muligheder inden for kreativ skiltedesign, plakater, bannere og kædekoncepter.Vi ved, at det er den gennemtænkte løsning, der gavner din forretning – derfor sørger vi for, at du også kommer frem i lyset på din hjemmeside og alt grafisk materiale, du har brug for. Integreret markedsføringsindsatser gør din virksomhed lettere for kunderne at relatere sig til.

Nysgerrighed skaber seværdig kommunikation

En af de vigtigste grunde til, at vi kender dine gyldne muligheder for at blive set, er simpelthen fordi, vi selv er nysgerrige og stræber efter at levere det skarpeste resultat
Vi har den nødvendige viden og setup til at arbejde dybdegående både på den enkelte kundes behov og på et overordnet kædeniveau. Vi lærer dig at kende på en måde, så vi ved, hvad du har brug for og hvornår. Så kan dine kunder altid finde dig og forholde sig til dig – og det er jo hele kernen i det vi laver. 

Fleksibilitet er en forretningsdyd, derfor kan du altid få fat på os – og vide at vi reagerer. Også som din grafiske afdeling: Når du bruger os på en opgave, får du samtidig gavn af vores store netværk af eksterne samarbejdspartnere på områder, der styrker dit resultat – så du bliver set.

Derfor siger vi: Miccom bringer dig frem i lyset

 

Miccom design er allerede igang, og har bla dekoreret MABygs firmabiler