The showroom by Fashion-Resales

Christina Holm Winsløw
CEO & Founder af fashion-resales.dk

“The Showroom by fashion-resales”, Strandgade 8, 3730 Nexø

“The Showroom by fashion-resales”, er et “Showroom” og en butik, hvor man kan se og købe alle de lækre secondhand varer, tøj, sko og accessories, som der døgnets 24 timer, også kan købes i webshoppen: fashion-resales.dk.

I butikken og webshoppen, kan du få fat i en masse lækre varer fra fashion-resales’s super seje og velklædte ambassadører – en masse skønne kendte kvinder, som alle sælger ud af deres garderober til fordel for Ungdommens Røde Kors. Du kan blandt andet få fat i Caroline Fleming, Birgitte Hjort Sørensen, Paparika Steen, Ida Corr, Lina Rafn og Lisbeth Østergaards tøj – de sælger alle ud af hverdagstøjet, sko, tasker og accessories – men også en masse fantastiske ting fra den røde løber.

Lige nu er der 50 kendte kvinder, som sælger ud af deres garderober og der kommer hele tiden flere til.

Se alle de kvinder du kan købe tøj fra her: http://www.fashion-resales.dk/index.php/celebrity
Der bliver hentet nyt tøj hjem til butikken hver uge – det betyder at der er stor udskifting på bøjlerne i butikken og derfor altid er noget nyt og spændende at kommer efter. Der er altid kun en af hver ting – så det er med at være hurtig, hvis du har spottet en ting du godt vil have fingre i.

Der er altid stor mulighed for at finde en masse unikke ting.

Tjek facebook eller Instagram for åbningstider i “The Showroom” – de variere nemlig fra uge til uge – men husk: webshoppen har åbent 24/7.

Instagram: @fashionresales

Facebook: fashion-resales.dk

Kontakt:

Mobil: 31338200

Mail: christina@fashion-resales.dk