Bornholm Fisk

A/S OV Jørgensen og A. Espersen A/S har besluttet at gå til oprettelsen af et nyt selskab – Bornholm Fisk A/S, der varetager modtagelsen af friske fisk i Bornholm.

Oprettelsen skal ses i lyset af, at landingerne af frisk fisk i Bornholm er blevet væsentligt reduceret i de sidste par år og der er behov for at strømline operationer og reducere omkostningerne. Selskabet overtager og samler de to parters eksisterende aktiviteter i området. Med deres mange års erfaring de to selskaber, som er samlet i Bornholm Fisk A/S og i samarbejde med fiskerne, det nye selskab vil arbejde for mere fokus på forbedring af kvaliteten, som kunne også give fiskerne en bedre pris. Sigter mod at skabe bedre betingelser for fiskeri Bornholm Fisk A/S vil også bidrage med midler til at udvikle fiskeriet på Bornholm. Bornholm Fisk A/S vil have fisk indtag i Rønne, Nexø og Tejn mens indtag i Hasle, Listed, Årsdale, Bornholm og Svaneke vil blive lukket.

Det er vores håb, at det nye selskab, i samarbejde med fiskerne kan bevare og udvikle de bornholmske fiskeri hvor fiskeribetingelser i fremtiden, forventeligt vil gøre store krav på den enkelte fisker økonomi. Peter grav af A/S OV Jørgensen siger i etablering af “Ved at forene kræfterne i Bornholm Fisk A/S, vi forventer at det nye selskab i tæt samarbejde med fiskerne vil være i stand til at opretholde og udvikle fiskeriet i Bornholm”. CEO Klaus B. Nielsen, A. Espersen A/S bifalder ligeledes at Espersen kan bidrage til at sikre og udvikle fiskeriet på øen, og at dette giver mulighed for levering af frisk torsk til forarbejdning på Espersens anlæg i Polen og Litauen.

Direktør for Bornholm Fisk A/S, Kurt Schärer siger, at det nye selskab, der besidder en stor viden inden for fisk, vil give mulighed for at skabe bedre betingelser for fiskeri i Bornholm.

Ambitionen er,at Bornholm vil stadig have en flåde,hvori den yngre generation også vil se muligheden for fremtidig beskæftigelse

Telefonnummer: 56492811
E-mail: info@bornholmfisk.dk