Bornholmerflyet

Bornholmerflyet.dk er en del af Danish Air Transport, i daglig tale DAT. Vi er et dansk flyselskab, grundlagt i 1989, som flyver både fast ruteflyvning, passagercharter og fragtopgaver. Lige fra starten har vi arbejdet passioneret på at levere flyvning med en meget høj driftsikkerhed, personlig service og den nødvendige fleksibilitet, når det kræves. Sagt på en anden måde: Vi flyver til tiden og holder vores aftaler.

Vores fly er bemandet med erfarne og fagligt meget dygtigt personale. De ved præcis, hvordan de skal sikre bedst mulig komfort og sikkerhed under alle forhold.

I DATs hovedsæde, og på vores destinationer, sørger en stab af DAT ansatte for, at det hele fungerer optimalt. Lige fra tankning, sikkerhedsprocedurer, catering ombord, rengøring, personalets flyvetid, teknik, flyveplaner, aftaler med lufthavne og meget, meget mere.

For at skabe den bedst mulige tryghed for passagerer og personale, prioriterer vi flysikkerheden allerhøjest. Vores fly hører til blandt de absolut mest sikre og komfortable. Flyene gennemgår løbende grundige og kritiske sikkerhedstjek og holdes konstant i bedste stand, som opfylder både vores egne og myndighedernes skrappe krav.
[/grid_3]

Alt dette gælder selvsagt også for Bornholmerflyet.dk, men dertil gælder en række særlige forhold, som er tilpasset lokale ønsker og behov. Eksempelvis er bookingsystemet skræddersyet til Bornholmerflyet.dk med eget fysisk billetkontor, hvor man kan blive betjent personligt.

Gennem et særligt Brugerråd er der en løbende, åben dialog med lokale bornholmske brugergrupper, som har stor indflydelse på afgangstider, priser og service.

Vores logo og farverne på vore fly illustrerer den fleksibilitet, der præger DAT som virksomhed. Blå, gul, rød, orange og grøn. Med disse farver skiller vores fly og logo sig ud. Vi er stolte over at være anderledes, og vi er som vores fly – farverige og fleksible.

Bornholmerflyet støtter op om byens Fodboldhold NB Bornholm